Om Caroline Benke:
Jag har i grunden en handels- och administrationsutbildning. Inom handel har jag arbetat med service och människor i många år. Senare läste jag till kock och har arbetat i olika kök både hemma i Sverige men även i London, England. Vidare har jag utbildat mig till massör inom klassisk svensk massage och sedan en örtterapeut utbildning samtidigt som jag drev enskild firma, Mollivia, där jag producerade och sålde olika örtprodukter av hög kvalitet. Jag har också tagit emot klienter. Jag har även hållit i meditationsträffar med vägledd meditation.


Om Elisabeth Gustafsson:
Jag är i grunden utbildad gymnasielärare med 15 års erfarenhet inom yrket. Jag är utbildad närings- och örtterapeut på Nordiskt näringscenter och driver sedan 5 år tillbaka enskild firma med namnet Örtdevan. Jag har gått diverse vidareutbildningar i Kvinnohälsa, stress och utmattning, lever och avgiftning, psykisk hälsa och The Road Back (hur man som terapeut fasar ut psykofarmaka och sätter in näring).  Jag har dessutom en master i Reiki samt en Master Teacher i Angelic Reiki som jag gått hos Ishnol inspirationskällan. Jag har arbetat som cirkelledare på ABF i 5 år inom raw food, örtmedicin och stresshantering, samt gått en utbildning til Cool Lymphatic Breathing Instructor hos Anders Lönedal och Linda Öhrn, vilken fokuserar på andningen och dess betydelse för lymfsystemet. 
Jag tar emot klienter samt håller workshops och föreläsningar inom örtmedicin, kvinnohälsa, stress och raw food. Jag har även hållt i meditationskvällar samt, tillsammans med Åse Johansson, Klarhet, haft en andlig kurs med healing som vi kallade Att Vakna. 

LÄS TILL ÖRTTERAPEUT
 
En 1-årig örtterapeututbildning helt på distans.
 
I januari 2021 startar vår Örtterapeututbildning som går helt på distans. Utbildningen är indelad i 11 block som är uppdelade på ett år. I början på varje utbildningsblock skickas material ut som vi jobbar med i ca en månad. I utbildningsblocket ingår också en livesammankomst via Internet med kompletterande föreläsningar, diskussioner, presentationer och Q&As.
 
Detta ingår om du väljer att läsa hela utbildningen:
·       En genomgång av kroppens alla system
·       Information om över 100 örter
·       Örtmagi
·       Energimedicin
·       Eteriska oljor
·       Elementen
·       Fallstudier
·       Praktiska övningar
·       Slutprov
·       Diplom
 
Pris för hela utbildningen: 15 000 kronor, allt kursmaterial ingår

 
Anmälan till hela utbildningen sker senast 2020-11-30. En anmälningsavgift erläggs i samband med anmälan. Resten av avgiften kan betalas på en gång eller med betalningsplan.
Varmt välkommen med intresseanmälan och info om betalning till elisabeth@ortdevan.se  och caroline.gabrielsson@live.se

Du kan även läsa enstaka helgkurser och fördjupa dig i det som intresserar dig. Anmälan sker 2 veckor innan kursstart. Kostnad per helgkurs är 1700 kronor, materialkostnad på 300 kronor tillkommer. Väljer du att läsa flera kurser tillkommer materialkostnaden endast en gång.
 
Avbokningsregler: Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.