Womb healing te EKO 50 g

Pris:
70 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1991220
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Livmodern är källan till liv, glädje, kreativitet och pånyttfödelse. Alla sexuella möten, på energinivå, lagras i livmoderns vävnad, muskler, i celler.
Livmodern minns allt, de möten som vi ville ha och de som vi inte vill ha, de som var kärleksfulla och icke kärleksfulla och hon minns dem i flera år, t.o.m. under flera livstider. Dessa möten påverkar vår hälsa på alla nivåer samt våra relationer.
Vi vet också att den feminina energin har förnekats, förtryckts och missbrukats sen urminnes tider. Vår livmoder bär med sig vår mammas livmodertrauma som hon i sin tur ärvde av sin mamma osv. Trauma av abort, missfall, våldtäkt, graviditet, förlossning, cystor, menskramper, emdometrios, kraftiga blödningar, inga blödningar osv.
Vi har möjlighet att läka det som varit och det som komma skall genom att läka här och nu. Balanserar vi livmodern så balanserar vi den feminina och maskulina sexuella energin vilket leder till mer hälsosamma relationer, ökad självkänsla och självvärde. Detta kan göras på olika sätt, ett sätt är att använda örternas kraft och energi.

Detta teet innehåller örterna
DAGGKÅPA
HALLONBLAD,
RINGBLOMMA,
NÄSSLA
ROS
örter som alla är kopplade till den feminina energin och som läker oss från diverse sexuella trauman.
Låt oss välsigna och vörda livmodern, den feminina kraften och vår inre Gudinna.