Örtdevan Elisabeth Gustafsson
Örtdevan Elisabeth Gustafsson

ÖRTDEVAN ELISABETH GUSTAFSSON


jag heter Elisabeth och jag är Örtdeva. Naturen vägleder mig och delar med sig av sin kunskap så att jag kan förmedla den vidare. Jag drivs av glädjen till livet och kärleken till växter, örter och djur, och att se alla möjligheter och allt det vackra omkring mig.

Min mission är att hjälpa andra människor att hitta sin egen balans samt att visa på att det finns alternativ till den konventionella sjukvården.
Örter är det jag brinner för, min passion, och intresset kom från ingenstans, från en dag till en annan. Jag använder själv örter i princip dagligen, både akut och förebyggande, och framförallt tinkturer (droppar) och eteriska oljor. Jag älskar örternas förmåga att hjälpa och stötta kroppen i sin läkningsprocess samt att örterna fungerar på alla plan; emotionellt, mentalt, energimässigt och fysiskt. Klienter hör ofta av sig efter att de tagit örterna och berättar hur hjälpta de blir. Utifrån helande samtal med mina klienter använder jag mig av min intuition för att komma fram till vilka örter som passar bäst till det som klienten vill ha hjälp med att balansera.

Jag, som ser framemot att möta dig, heter Elisabeth Antonson. Jag bor i Hurva med mina två barn. Jag är Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, föreläsare, raw food-inspiratör, kost- och näringsterapeut samt örtterapeut.
Jag hoppas att du, i mötet med mig, ska känna inspiration, glädje och kärlek.