Aktiviteter för företag och kommuner.

Jag vänder mig till dig som företagare och kommun som vill göra något annorlunda och spännande med dina anställda. OBS! GÅr utmärkt att göra via zoom. 

Jag erbjuder olika aktiviteter med örttema som tar från en timme till en heldag.

1. Föreläsning om örtmedicin och växtmagi (2 timmar)
Vi reser genom i historien och landar i nutid. Vi lär oss hur vi gör egen örtmedicin samt om några av våra vanligaste läkeörter. 

2. Föreläsning "Häxeri eller läkekonst? Örtmedicin genom historien" (1 timme)
Även här reser vi genom historien och fokus ligger på anledningen till häxjakten på läkekvinnor och läkeörter, något som fortsatt in i våra dagar. 

3. Föreläsning om kvinnohälsa där hormoner, stress och matens betydelse belyses. (2 timmar)

4. Föreläsning om stress och psykisk hälsa. Vad blir resultatet för oss människor när vi går omkring med konstant stresspåslag? Hur kan jag vara mer närvarande? Vilka verktyg finns det för att främja psykisk hälsa? (1 timme)

5. Örtvandringar i Hurva med omnejd. 

6. Workshop där ni gör egen örtsalva. En workshop på 1-!½ timme där jag pratar hud, vegetabiliska oljor, smör, fetter och eteriska oljor. VI avslutar med att göra egen örtsalva. 

7. Workshop där ni gör egna hudvårdsprodukter. En workshop på 2-2½ timme där jag pratar hud, vegetabiliska oljor, smör, fetter och eteriska oljor. Vi gör tre olika hudvårdsprodukter. 

8. Workshops där ni gör raw food - den gröna maten. En workshop på 3 timmar där jag pratar rå, grön mat och där vi lagar och äter tillsammans. 

Upplägget är anpassat efter dig och dina teammedlemmar. 

Prisexempel föreläsning: 2500 kronor inkl. moms för en timme, 4200 kronor inkl. moms för 2 timmar. I den längre föreläsningen ingår frågestund. 

Det går också att boka föreläsningen med lunch eller kvällsmat och då finns följande möjligheter:

Boka Gårdshandlaren i Eslöv eller Tirups Örtagård. Lunch/kvällsmat i forma av soppa, bröd och kaffe/te ingår.

En timmes föreläsning kostar 4000 kronor för 10 personer, 5000 kronor för 20 personer. Två timmars föreläsning kostar 5700 kronor, 6700 för 20 personer. Alla priser är inklusive moms. Vid annat antal maila för gratis offert.

Maila elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för offert för workshops. 

Slutna sällskap: möhippa, födelsedagsfest, tjejgäng m.fl.

Alla mina kurser passar för slutna sällskap, både den mindre gruppen (dock minst sex personer) och den större gruppen.

Välj bland olika aktiviteter med örttema som tar från en timme till en heldag. Bland annat erbjuder jag föreläsning om örtmedicin och växtmagi, örtvandringar, workshops där ni gör egna hudvårdsprodukter eller raw food med olika teman- maten fri från gluten, socker och animaliska råvaror. Upplägget är anpassat efter dig och dina kompisar. 

Maila elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för gratis offert. 

Sagt av andra

”Med stor entusiasm och inspirerande rätter, tog Elisabeth hela vår avdelning med storm. Goda smaker, bra kombinerat och med ett suveränt samordnande, delades uppgifterna ut för att till sist avnjuta en 3-rättersmeny tillsammans.”
Anders Rönnerstål, IT-chef, IT-avdelningen Eslöv Kommun

”Tack för en mycket trevlig och inspirerande workshop. Så roligt att laga mat tillsammans och sen få äta regnbågens färger i sällskap med nya vänner.”
Nina, Raw Food-workshopdeltagare.