Energibalansering med eteriska oljor - att använda doften för emotionell, mental och själslig healing

Den eteriska oljan i en växt är växtens själ, växtens essens. I den här e-boken lär du känna aromaterapin - läran om doften - och eteriska oljor på djupet. Du lär dig hur du kan balansera din energi och använda oljorna för emotionell, mental och själslig healing. 

E-boken ger dig verktyg så att du själv ska kunna använda oljorna dagligen både för att balansera och läka dig själv och andra. Du få kunskap om hur du kan använda oljorna till att läka trauman, släppa rädslor, få kontakt med din inre visdom, känna dig friare, mer balanserad, mer harmonisk, mera sann. 

Det här ingår i boken:

 

 1. Information om vad aromaterapi är.
 2. Hur aromaterapi fungerar i kroppen.
 3. Aromaterapins historia.
 4. Varför det är bra att använda sig av eteriska oljor. 
 5. Säkerhet.
 6. Information om 11 stycken eteriska oljor: Apelsin, Basilika, Bergamott, Citron, Elemi, Enbär, Frankincense, Grapefrukt, Tall, Vetivert och Ylang ylang. 
 7. Recept för egenvård.
 8. Inspiration och referenser.

När du har betalat får du e-boken direkt i din mailkorg. Du har möjlighet att köpa till tre videoinspelningar där jag berättar om hur jag själv använder oljorna i min vardag. Videoinspelningarna får du tillgång till via min hemsida, på en sida som kräver login. 

Du kan dessutom köpa till de eteriska oljorna på småflaskor (ca 2 ml). Välj om du vill köpa 3 stycken, 7 stycken eller alla 11.  (OBS! Med reservation för att oljorna är slutsålda och att det tar ett par veckor för ny leverans).

Investering:
 • Endast e-boken: 169 kronor
 • E-boken och 3 videoinspelningar: 222 kronor
 • E-boken och 3 eteriska oljor: 333 kronor (med 3 videor 349 kronor)
 • E-boken och 7 eteriska oljor: 555 kronor (med 3 videor 599 kronor)
 • E-boken och 11 (elva) eteriska oljor: 833 kronor (3 videor ingår!)

Anmäl dig till elisabeth@ortdevan.se eller i formuläret nedan.