Chakrabalansering med eteriska oljor.

Äntligen kommer e-kursen ”Chakrabalansering med eteriska oljor”. Kursen innehåller information om chakrasystemet och hur du kan använda eteriska oljor för att stärka och balansera detta.

I kursen ingår en chakrameditation och den eteriska oljan Elemi. Elemi förenar och hjälper till att balansera de nedre och övre chakrana. Elemi skänker dig frid i kombination med total klarhet. Elemi är användbar vid alla typer av meditationer, men framförallt vid visualisering. Elemi hjälper oss att ta oss igenom rädslor, underlättar för oss att släppa taget och omfamna förändringar. Den skyddar, löser upp negativ energi och energiblockeringar.
Dessutom är den energihöjande och underlättar medkänsla, harmoni och enhet.

Du startar kursen när det passar dig. Du får tillgång till meditationen och alla dokument omgående genom  inlogg på min hemsida. Jag rekommenderar dig dock att ddu går igenom ett nytt chakra var tredje dag. Detta för att all information ska hinna sätta sig och jobbet du gör under meditationen integreras i dig. Under kursens gång får du din eteriska olja skickat till dig.

Pris: 444 kronor


Number 444 brings a message that ‘all is well’. Trust that you are on your correct life path and are doing a great job.

Anmälan: Skicka ett mail till elisabeth@ortdevan.se eller anmäl dig i formuläret nedan. När du betalar in avgiften till PlusGiro 784717-1 så är du med på tåget och inloggning skickas till dig.