Aromahealing- i grupp på distans

Äntligen är det dags att ta del av örternas helande frekvenser i kombination med healing. Du kan jobba med örter på många olika sätt genom att dricka, smörja, dofta men det går också att ta emot växternas helande förmågor via deras frekvens. Du tar emot frekvenserna fysiskt genom en eterisk olja, och energimässigt genom healing. 

Så här går det till:
Du får den eteriska oljan skickad till dig innan healingen. Det ingår info om den eteriska oljan och hur den jobbar. Därför är endast FÖRANMÄLAN möjlig. Du får tillräckligt med olja för att kunna använda den flera gånger. 

27/1 ROSMARIN:

Rosmarin är bra för minnet, den är upplivande, uppfriskande och stärkande. Den renar mentalt och kroppsligtvid depression och nedstämdhet, Rosmarin är också en hjärt-ört som används vid psykiska och fysiska hjärtbesvär. 
Den är stimulerande, renande och beskyddande. Den underlättar meditation genom att hålla sinnet piggt och alert. Beskyddande och en symbol för vänskap och kärlek.
OBS! Undvik vid graviditet och epilepsi.


Hur gör jag under healingen?
Strax innan healingtillfället lägger du dig ner och doftar på olljan alternativt smörjer den under fötterna (en droppe i lite olivolja) eller tar en droppe i handen. Vill du så kan du läsa om oljan innan samt sätta en intention. Sen lägger du till rätta och bara tar emot. Var öppen för vad som sker. Det finns inga rätt och fel, allt är som det ska. Du kanske somnar eller så får du budskap till dig, kanske är det fler örtfrekvenser som vill få din uppmärksamhet. Jag är kanal för healingen i ca 30 minuter men den pågår längre än så. Efteråt är det bra att ta det lugnt och dricka vatten. 

Varmt välkommen till Örternas värld!
Örtdevan och växtriket

Tid: Onsdag 27/1 kl. 21.
Pris: 278 kronor
Du betalar direkt vid bokning via swish 073-8155400 eller plusgiro 784717-1.
Senast en vecka innan (20/1) behöver jag din anmälan så jag kan skicka den eteriska oljan till dig med post. Kvitto bifogas. 

Ja, tack. Jag är gärna med på Aromahealingen!
 
(Dubbelkolla så mailadressen blir rätt, tack).