Aromahealing- i grupp på distans

Äntligen är det dags att ta del av örternas helande frekvenser i kombination med healing. Du kan jobba med örter på många olika sätt genom att dricka, smörja, dofta men det går också att ta emot växternas helande förmågor via deras frekvens. Du tar emot frekvenserna fysiskt genom en eterisk olja, och energimässigt genom healing. Healingen som bär växternas frekvenser är Reiki och Angelic Reiki®. 

Så här går det till:
Du får den eteriska oljan skickad till dig innan healingen. Det ingår info om den eteriska oljan och hur den jobbar. Därför är endast FÖRANMÄLAN möjlig. Du får tillräckligt med olja för att kunna använda den flera gånger. 

25/11 ELEMI:
Elemi är en av mina absoluta favoritoljor och det är en käda. Kådor jobbar med gamla saker, på alla plan. Elemi förenar och hjälper till att balansera de nedre och övre chakrana. Den kan också hjälpa oss att balansera vårt andliga utövande med vårt världsliga ansvar. Elemi skänker dig frid i kombination med total klarhet. Den hjälper dig att ta dig igenom rädslor, underlättar för dig att släppa taget och omfamna förändringar. Den skyddar, löser upp negativ energi och energiblockeringar. Dessutom är den energihöjande och underlättar medkänsla, harmoni och enhet. Den släpper på stress och nervositet.

9/12 APELSIN:
Apelsin
 är allmänt stärkande, lugnande och uppfriskande. Den är uppmuntrande och upplyftande, hjälper till att finna skratt och glädje i tillvaron. Den sägs minska en irrationell rädsla för det okända och den kan minska självtvivel. Den kan hjälpa dig att finna en inre strålglans och optimism. Apelsin hjälper till att stimulera och vitalisera stagnerande subtila energier. 

21/12 GRAN:
Så här innan jul passar det med gran och när du doftar på oljan känns det som att du är i en granskog. Granen är väldigt effektiv vid alla typer av luftvägsbesvär, förkylning, influensa, astma, bronkit och försvagad andning. Den återställer trötta binjurar.
Den har en antidepressiv verkan och balanserar det kvinnliga hormonsystemet. Den verkar grundande och harmoniserande och ökar klarhet/öppenhet.
Helt enkelt en fantastisk stresslösare.


Hur gör jag under healingen?
Strax innan healingtillfället lägger du dig ner och doftar på olljan alternativt smörjer den under fötterna (en droppe i lite olivolja) eller tar en droppe i handen. Vill du så kan du läsa om oljan innan samt sätta en intention. Sen lägger du till rätta och bara tar emot. Var öppen för vad som sker. Det finns inga rätt och fel, allt är som det ska. Du kanske somnar eller så får du budskap till dig, kanske är det fler örtfrekvenser som vill få din uppmärksamhet. Jag är kanal för healingen i ca 30 minuter men den pågår längre än så. Efteråt är det bra att ta det lugnt och dricka vatten. 

Varmt välkommen till Örternas värld!
Örtdevan och växtriket

Tid: Onsdagar 25/11 och 9/12 och måndag 21/12 kl. 21.00
Pris: 278 kronor per tillfälle
Du betalar direkt vid bokning via swish 073-8155400 eller plusgiro 784717-1.
Senast en vecka innan (18/11, 2/12 samt 14/12) behöver jag din anmälan så jag kan skicka den eteriska oljan till dig med post. Kvitto bifogas. 

OBS!!! Specialerbjudande: delta på alla tre healingtillfällen och betala endast 750 kronor. Maila i så fall mig på elisabeth@ortdevan.se. 

Ja, tack. Jag är gärna med på Aromahealingen!
 
(Dubbelkolla så mailadressen blir rätt, tack).