Aromahealing enskild på distans

Ta emot healing hemma hos dig!

Äntligen är det dags att ta del av örternas helande frekvenser i kombination med healing. Du kan jobba med örter på många olika sätt genom att dricka, smörja, dofta men det går också att ta emot växternas helande förmågor via deras frekvens. Under denna healing tar du emot växternas frekvenser fysiskt genom en eterisk olja, och energimässigt genom healing. 

Du kan välja mellan frekvenserna från ROS, NEROLI och JASMIN. 

ROS 650 kronor
Rosen påminner dig om att kärlek är svaret på allt. Kärlek är den du är. Ros är fin i meditation för att öka din kärlekssfär och den hjälper dig att hålla fokus på kärlek och på ditt hjärtchakra. Rosen symboliserar kärlek och skönhet. Den hjälper dig att dra till dig kärleksfulla, hälsosamma relationer och arbetskollegor. Att jobba med rosen uppmuntrar till vänlighet, medkänsla och tolerans. Den minskar stress och oro och lättar på ängest och depressionssymptom. Använd rosen när du behöver nära dig själv. Den uppmuntrar glädje och lycka. 

NEROLI 530 kronor
Neroli harmonierar med alla uppstigna mästare och änglar. Under utmanande tider så framkallar neroli mod och mental styrka på ett mjukt och tystlåtet sätt. Den skänker inre frid och lugn. Nerolin lyfter dig över verbal, mental och känslomässig misshandel som pågår inom dig själv. Den är hjälpfull i sorgebearbetning. 

JASMIN 500 kronor 
Jasmin hjälper dig att komma i kontakt med det gudomligt feminina och lindrar undermedvetna och undertryckta rädslor. Oljan öppnar upp för kontakt med Quan Yin och Moder Maria som bärare av gudomlig visdom och medkänsla. Använd jasmin då du vill stärka ditt självförtroende och självkänsla. Det sägs att den aktiverar endorfiner och ökar känslorna av välbefinnande och eufori. 

Så här går det till:
Du får den eteriska oljan skickad till dig innan healingen (1 ml eterisk olja). Det ingår info om den eteriska oljan och hur den jobbar. Därför är endast FÖRANMÄLAN möjlig. Du får tillräckligt med olja för att kunna använda den flera gånger. 

Hur gör jag under healingen?
Strax innan healingtillfället lägger du dig ner och doftar på oljan alternativt smörjer den under fötterna (en droppe i lite olivolja) eller tar en droppe i handen. Vill du så kan du läsa om oljan innan samt sätta en intention. Sen lägger du till rätta och bara tar emot. Var öppen för vad som sker. Det finns inga rätt och fel, allt är som det ska. Du kanske somnar eller så får du budskap till dig, kanske är det fler örtfrekvenser som vill få din uppmärksamhet. Jag är kanal för healingen i ca 30 minuter men den pågår längre än så. Efteråt är det bra att ta det lugnt och dricka vatten. 

Du får alltid personlig återkoppling efteråt, då via mail. 

Varmt välkommen till Örternas värld!
Örtdevan och växtriket


Fyll i uppgifterna nedan så tar jag kontakt med dig. Se till att mailadressen blir rätt. Betalning sker innan healingen.