Citronmelisste
Citronmelisste

”I våras kontaktade jag Elisabeth med hopp om att få lite hjälp med den hormonella obalans som jag har brottats med sen ca ett år tillbaka. Jag blev oerhört proffsigt och vänligt bemött och jag fick genast förtroende för Elisabeths kompetens. Hon gav mig en tinktur på bl.a. rödklöver och rosmarin. Efter att ha tagit denna tinktur i ca en vecka började jag känna positiva effekter. Jag är oerhört tacksam över denna positiva hjälp som dessutom är helt naturlig. Om jag känner av en uns av det dåliga mående jag hade innan så kontaktar jag Elisabeth för konsultation och varje gång känner jag tydlig bättring och balans.
Tack för fantastisk hjälp!
Samya”
 
”Att johannesörtolja är effektiv och hjälper är jag bevis på. Jag snubblade och ramlade framstupa på ett stengolv. En kort stund efter fick jag kraftig muskelvärk i höger lår. Jag hade svårt att gå. Jag kontaktade Elisabeth som ordinerade att smörja med johannesörtolja. På kvällen tilltog värken. Jag smorde med oljan och på morgonen vaknade jag och värken hade försvunnit. Jag fortsatta att smörja två dagar efter morgon och kväll. Helt fantastiskt!”
 
”Jag fick ont i höger höft och smärtan strålade ner i benen. Fick en läkartid och läkare fastslog att det var ischiasnerven som inte går att behandla. Han bad mig kontakta en sjukgymnast. Jag kontaktade Elisabeth som ordinerade Johannesörtolja. Jag började smörja 3 gånger per dag. Två veckor senare ringde sjukgymnasten för att jag skulle få komma på ett besök. Men då hade värken gått över och jag kände ingenting längre”.
 
”Jag kan varmt rekommendera nässlor. Elisabeth ordinerade mig att göra en dryck på torkad nässla och hett vatten och att jag skulle dricka ett stort glas varje dag. Jag känner mig stärkt och har inte haft en förkylning på de sex månader som jag druckit nässlan”
 
”Hej Elisabeth, ville bara tala om att det känns som att teet och tinkturen hjälper, om inte det är vårkänslor har smugit sig in hopp, framtidstro, en gnutta harmoni och det tillsammans med att jag bytt kost gör att jag inte känner mig som ett stressat djur längre. Sover bättre med så tack”
Klient i örtmedicin

Örtterapi

Med min och örternas hjälp kan du få bättre livskvalité. Du kan leva det liv du önskar utan att känna dig begränsad av smärta eller orkeslöshet. Du kan få hjälp med magproblem, huvudvärk och acne. Smärtor i muskler och leder, trötthet och orkeslöshet, brist på glädje och drivkraft. Hormonella obalanser som endometrios, pcos, pms och östrogendominans.

Under en konsultation är du i fokus. Efter ett samtal där vi går igenom sömn, arbete, mat, motion, relationer, tankemönster, andning så finner jag, tillsammans med dig, en lämplig behandling. Livsstilsförändringar, kostomläggning och örter hjälper dig att komma i balans igen. En behandling innefattar samtal och individuellt anpassad rådgivning.
90 minuter kostar 1200 kronor
Varmt välkommen att boka en konsultation i örtmedicin. Kontakta mig på elisabeth@ortdevan.se eller fyll i formuläret längre ner på sidan. 

Uppföljning 60 minuter, kostar 700 kronor. Detta sker lämpligast efter 1-3 månader från första konsultationen.