GROW A NEW BODY PROGRAM

Lär dig ett program skapat av Alberto Villoldo och David Perlmutter med syfte att rena kroppen från miljögifter och toxiska mönster.
Det som händer fysiskt av programmet är att mitokondrierna i varje cell uppgraderas vilket leder till ökad energi, större förbränning och förbättrad självläkning.
Under kursen lär du dig den anatomiska aspekten av avgiftning samt hur du stödjer kroppen för en optimal metabolism.
Programmet kan du sedan göra hemma eller i grupp under sju dagar.

(Kursen är perfekt för dig som vill komplettera din terapeut-verksamhet med ett detoxprogram men passar självklart även dig som privatperson).

Kursen innehåller:
-Information om kroppens avgiftningssystem
-Strategier för att nära och läka, kunskap om vilka födoämnen, medicinalväxter och kosttillskott som ger oss största möjliga kropp-och hjärnhälsa.
-Föredrag om toxiska känslomässiga band och mönster som hindrar oss från att leva vår fulla potential.

Efter programmet brukar hjärnan kännas klarare, inflammationsgraden går ner och vi gör oss effektivt av med extrakilon utan att stressa kroppen.

Kursledarare Lisa Kock.
Lisa jobbar som ört- och näringsterapeut både med klienter och i utbildning.
Delar av året jobbar hon tillsammans med Alberto Villodo och Mark Hyman i Chile med Grow a new body program som ständigt utvecklas i takt med det senaste inom näringsmedicinen.
Det Shamanska perspektivet som går ut på att läka ljuskroppen och förändra djupt rotade toxiska mönster är minst lika viktigt som den rekommenderade dieten eller de näringsämnen som programmet tillämpar.

Plats: Örtdevan, Mejerivägen 12, 24194 Hurva
Tid: lördag 25/1 9-17, söndag 26/1 9-16
Investering: 3000:-, kursmaterial ingår. En anmälningsavgift på 500:- betalas i samband med anmälan. Resterande avgift på 2500:-betalas till PG 784717-1 senast 10 januari. Vid avbokning betalas inte anmälningsavgiften tillbaka.

Anmälan till: elisabeth@ortdevan.se senast 10 januari. OBS! Vi behöver vara 10 deltagare för att kursen ska bli av. Detta för att Lisa åker från Stockholm.