Slå ut i blom

Ett 8-veckors program med coaching, healing och örtkraft, där du både får det andliga och det jordiska och där jag, för ett tag, agerar bro från ditt gamla jag till ditt nya jag.

Det här är ett program för dig som vill slå ut i blom, som vill vidare på din personliga och andliga resa. Det är ett program för dig som äntligen vill ta steget mot ett nytt sätt att se på livet, vilket kan resultera i att öppna upp för dina gåvor, ditt livssyfte, ett nytt jobb, en friskare kropp och sundare relationer. 

Med hjälp av healing från änglar, guider, uppstigna mästare och med hjälp av örternas kraft och devornas visdom från Moder Jord skapar jag en möjlighet för dig att växa och se vem du innerst inne är. Fokus ligger på din inre resa, dina tankar och känslor, men vi tar hjälp av yttre verktyg som coachsamtal, healing, örtmedicin, andning, kosttillskott, kostschema, allt anpassat till dig och dina behov under den här perioden. Vi pratar om hur hjärnan fungerar och hur vi kan programmera om den och på så sätt ändra våra tankar och förutsättningar och på så sätt leva ett liv i mer lätthet och frid. Dessutom får du vägledning i hur du kan se dina känslor som vägvisare och en viktig tillgång. Du får också verktyg till att inte fastna i eller bli offer för dina känslor. 

Du får i mig en personlig coach, ett bollplank, en healer och andlig vägledare under 8 veckor. 

Det går att leva det liv du önskar. Jag hjälper dig att se bortom begränsningar, trosföreställningar och programmeringar. 

Vad ingår i Slå ut i blom?
  • En konsulationen i örtterapi à 90 minuter, som en start, antingen hos mig eller via Skype.
  • En uppföljningskonsultation i slutet av programmet à 60 minuter, antingen hos mig eller via Skype.
  • Sex (6) distanshealingtillfällen med personlig återkoppling. 
  • Kortare coachingsamtal mellan healingtillfällena (5 stycken à 30 minuter). 
  • Örtpaket innehållande örter individuellt framtaget till just dig (2 tinkturer, 200 gram örtte, 1 eterisk olja)
  • Vägledda meditationer (2 stycken).  

Hur går det till?

Efter att du anmält dig tar jag kontakt och tillsammans bestämmer vi ett startdatum.

Under den första konsultationen berättar du för mig var du befinner dig och vart du vill nå och tillsammans sätter vi en intention för våra veckor tillsammans. Du får guidning till vanor som kan stärka dig och vi tittar på vilka begränsningar du vill släppa. Vi bokar också in de första healingtillfällena.
Utifrån vårt samtal väljer jag ut örter som kan stötta dig i processen. Dessa lämnas eller skickas till dig och du jobbar tillsammans med dem under vår gemensamma resa. 
Healingen och örterna kommer sedan hjälpa dig att släppa taget om det som inte längre gynnar dig så att du kan slå ut i blom.

Efter de här veckorna kommer du t.ex ha ökad självkännedom, em större acceptans till dig själv, känna tillit till dig själv och livet, känna en större frihet, ha rutiner som fungerar för dig i din vardag, bättre sömn, mindre stress, ett större lugn, nyfikenhet på livet mm

Investering: 4995 kronor (värde 8500 kronor)

De tre första som bokar innan 31 oktober får hela programmet för endast 2995 kronor. 


Anmäl dig i fältet nedan eller via mail till elisabeth@ortdevan.se.