Aktiviteter för företag och kommuner.

Jag vänder mig till dig som företagare och kommun och som vill göra det lilla extra och annorlunda med dina anställda. 

Välj bland olika aktiviteter med örttema som tar från en timme till en heldag. Bland annat erbjuder jag föreläsning om örtmedicin och växtmagi, örtvandringar, workshops där ni gör egna hudvårdsprodukter eller raw food - den gröna maten. Upplägget är anpassat efter dig och dina teammedlemmar. 

Prisexempel föreläsning: 2000 kronor för 60 minuter, 3000 för 120 minuter. 

Maila elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för gratis offert. 

Slutna sällskap: möhippa, födelsedagsfest, tjejgäng m.fl.

Alla mina kurser passar för slutna sällskap, både den mindre gruppen (dock minst fyra) och den större gruppen.

Välj bland olika aktiviteter med örttema som tar från en timme till en heldag. Bland annat erbjuder jag föreläsning om örtmedicin och växtmagi, örtvandringar, workshops där ni gör egna hudvårdsprodukter eller raw food med olika teman- maten fri från gluten, socker och animaliska råvaror. Upplägget är anpassat efter dig och dina kompisar. 

Maila elisabeth@ortdevan.se vid frågor och för gratis offert. 

Sagt av andra

”Med stor entusiasm och inspirerande rätter, tog Elisabeth hela vår avdelning med storm. Goda smaker, bra kombinerat och med ett suveränt samordnande, delades uppgifterna ut för att till sist avnjuta en 3-rättersmeny tillsammans.”
Anders Rönnerstål, IT-chef, IT-avdelningen Eslöv Kommun

”Tack för en mycket trevlig och inspirerande workshop. Så roligt att laga mat tillsammans och sen få äta regnbågens färger i sällskap med nya vänner.”
Nina, Raw Food-workshopdeltagare.